• Categories
  Les nostres receptes

Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesà

Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesà
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

200 g de bledes
100 g de bacó
200 g d’arròs
250 g de bolets variats
1 ceba
1 porro
150 cl de brou de pollastre
200 cl de nata
100 grs de parmesà
Oli
Sal
Pebre negre

 

Elaboració

Bullim l’'arròs al punt i el reservem.
Seguidament tallem la ceba, el porro i les bledes i ho afegim a una cassola amb oli perquè es dori. N'’afegim el bacó a daus. Quan tot estigui ben sofregit n'’afegim els bolets variats i removem.
Incorporem una mica de brou de pollastre, la nata, l'’arròs prèviament bullit i removem.
Per últim, afegim el parmesà al risotto, retirem la cassola del foc i seguim removent fins que tot quedi ben lligat.
Si és necessari rectifiquem de sal i pebre.
Bon Profit.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg