• Categories
  Les nostres receptes

Cargols a la gormanta

Cargols a la gormanta
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 kg de cargols
4 grans d'All
1 Bitxo
1 cullerada de farina
Llorer
Fonoll
Oli
Julivert
Sal
Pebre

 

Elaboració

Feu dejunar els cargols una setmana.
Renteu-los amb aigua, sal i vinagre força vegades i poseu-los en una olla amb aigua fins que bullin.
Escorreu-los i bulliu-los amb aigua neta i herbes aromàtiqes (fonoll, llorer, timó, sajolida, menta) de 20 a 40 minuts.
Escorreu-los i reserveu-los.
En una cassola amb oli poseu el llorer, el bitxo, els alls i els cargols.
Quan sigui tot ben sofregit, empolseu-ho amb la farina, el pebre i la sal.
Deixeu-ho coure lentament al foc, de 20 a 30 minuts, sense parar de remenar, fins que la farina, amb la sal i el pebre, formi una capa a l’entorn dels cargols.
Font: Corpus Culinari Català

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg