• Categories
  Les nostres receptes

Xiitake marinat

Xiitake marinat
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

300 g de xiitake frescos
1 dent d'’all
Mitja ceba
50 cc Oli d’oliva
2 cullerades de salsa de soja
Una branqueta petita de julivert
Sal
Pebre negre
Alfàbrega o farigola (opcional).

 

Elaboració

Neteja els bolets.
Pica fi l'’all i la ceba. Salteja-ho a una cassola amb l’'oli d’'oliva, fins que quedin transparents. Afegeix els bolets escorreguts i salteja-ho uns minuts.
Afegeix la salsa de soja, el julivert picat i una mica de sal i pebre negre acabat de moldre.
Remena bé, aparta-ho del foc i deixa reposar 2 hores com a mínim en fred, perquè la marinada faci el seu efecte i tingui el màxim sabor.
Serveix com aperitiu amb fulles d’'alfàbrega picades o una mica de farigola fresca sobre els bolets.
Acompanya de torrades o pa rústic i un vi negre jove i afruitat.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg