|
![]() Mousse de taronja amb menta i xocolata![]()
Ingredients 250 g de puré de la fruita (2 taronjes i 2 nectarines)?4 clares? 200 g de sucre? Suc de mitja llimona ?4 fulles de gelatina? 400 ml de nata líquida per muntar Fulles de menta
Elaboració Un cop hem pelat la fruita afegim les dues nectarines a trossos i el suc de les taronges al got batedor.Batem i tastem. Si la fruita no és prou dolça, hi afegim una cullerada de sucre. Reservem una mica daquesta barreja en un got. A continuació ens encarreguem de la merenga italiana. Per fer-la muntem les clares ben fortes i hi afegint amb pausa i amb mida la barreja anterior. Ens ajudem duna espàtula, per no desmuntar les clares. ?Posem en un recipient amb aigua freda la gelatina a remullar. ??Posem en un bol la nata i la muntem amb les barilles. La treballem sense que arribi a ser massa ferma. Busquem un punt cremós. Calentem al microones el got que hem reservat amb puré de fruita i hi posem la gelatina ben escorreguda perquè es desfaci.?? Finalment ho mesclarem tot de la següent manera: a la polpa de fruita hi afegim la merenga mentre barregem amb una varilla. Seguidament hi posem la gelatina i, finalment, la nata semimuntada. Ho servim en gots i deixem reposar a la nevera. Decorem amb una fulla de menta.
|