• Categories
  Les nostres receptes

Saltat de verdures amb xiitake

Saltat de verdures amb xiitake
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

¼ de col
Nap
1 pastanaga
1 ceba tendra
200 g de xiitake
¼ bròquil
50 g de mongeta tendra
Salsa d’'ostres
Salsa de soja
Sèsam torrat

 

Elaboració

Tallem les verdures en trossos regulars i petits.
Les saltem per separat al wok, una paella molt útil per fer aquest tipus de plat.
Saltar les verdures significa fregir a foc molt viu i agitant-lo de tant en tant.
Els bolets els laminem i també els saltem.
Escaldem el bròquil en aigua amb una mica de sal.
Un cop tot saltejat, ho barregem en el wok i hi afegim un cullerada de soja i una d'’ostres.
Emplatem el conjunt i acabem decorant amb una mica de sèsam.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg