|
![]() Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa![]()
Ingredients 1 enciam lollo rosso1 escarola 2 pomes Fuji 4 maduixes 8 làmines de bacó fumat 4 carxofes Per a la vinagreta de taronja: 1 taronja vinagre de Mòdena oli sal pebre
Elaboració Netegem lenciam i lescarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada. Cuinem les làmines de bacó a la brasa i les reservem. També tallem les maduixes a làmines i les reservem. Netegem les carxofes i les tallem també a làmines. Les saltem en una paella amb una mica doli, sal i pebre. Per a fer la vinagreta, pelem la toronja i la triturem en un recipient juntament amb loli, el vinagre, la sal i el pebre, al vostre gust. Per muntar el plat feu servir la vostra imaginació i creativitat, o inspireu-vos en la foto :) Bon profit!
|