• Categories
  Les nostres receptes

Salsa salbitxada (romesco)

Salsa salbitxada (romesco)
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

100 g d’'avellanes torrades
3 tomàquets grans
2 pebrots de romesco o nyores
4 llesques de pa sec
4 grans d'’all
Pebre vermell
Oli d'’oliva verge extra
vinagre i sal

 

Elaboració

Picar les avellanes torrades o torrar-les prèviament. Han d'estar pelades.
Escalivem els tomàquets al grill o a les brases.
Fregim el pa sec juntament amb 2 grans d'’all. Quan sigui tot ben torrat, apaguem el foc i afegim el pebrot de romesco esmicolat a l'oli calent perquè s’'estovi.
Pelem els tomàquets i posem tot aquests ingredients a un recipient juntament amb els 2 grans d'’all crus, la sal i el pebre vermell.
A continuació afegim el vinagre i l’'oli a l'’hora que batem la salsa. Ha de quedar una salsa d'una textura molt homogènia.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg