|
![]() Amanida despinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa![]()
Ingredients 1 enciam Lollo Roso1 enciam risat (o fulla de Roure) 200 g despinacs 4 làmines de pernil ibèric 100 g de foie 4 maduixes 4 espàrrecs de marge 4 tomàquets madurs oli sal pebre vinagre de Mòdena
Elaboració Per confitar els tomàquets primer els pelem i tallem per la meitat. Després els netegem de les llavors i deixem que es confitin a foc lent en una cassola amb dos dits doli doliva.Daltra banda, saltem el pernil ibèric en una paella, juntament amb els espinacs. Per últim hi afegim el foie (paté o micuit, el que preferiu) i deixem que es desfaci, fins crear una barreja melosa. Escaldem els espàrrecs en aigua bullint i sal durant 4 minuts. Després els refredem. Tallem les maduixes a làmines i les reservem per decorar. Per fer la vinagreta hem dagafar 3 parts de vinagre per una doli doliva, i rectificar de sal i pebre negre. Un cop tenim els enciams netejats en aigua abundant, els trosegem i muntem lamanida amb un toc creatiu. Bon profit!
|