|
![]() Gaspatxo de maduixa![]()
Ingredients 600g de maduixes1 cogombre 1 pebrot vermell 1/4 de ceba petita 200g de pa Aigua Oli d'oliva verge extra Vinagre balsàmic 1 alvocat Sal Pebre negre
Elaboració Netegem, tallem i trossegem les maduixes.Netegem i buidem el cogombre i el pebrot de llavors i també els trossegem. En una cassola hi posem una mescla d'oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua. Hi afegim els productes a la cassola i n'incorporem també un quart d'una ceba petita. Deixem marinar durant dues hores. Passat aquest temps batem el marinatge i hi afegim aigua en la mesura que desitgem. Deixem refredar a la nevera almenys una hora (a poder ser 24 hores) i corregim de sal i pebre. Se serveix molt fred acompanyat de trossos d'alvocat, que aportaran textura i suavitzaran l'acidesa de la maduixa.
|