• Categories
  Les nostres receptes

Bacallà amb bunyols de bròquil

Bacallà amb bunyols de bròquil
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

600g de bacallà dessalat
1/2 bròquil verd
2 cebes
2 ous durs
Farina
Oli
Sal
Aigua

Per fer la picada:
Brins de safrà
3 grans d’all
1 grapat d’ametlles
Julivert

 

Elaboració

Fregiu el bacallà enfarinat i reserveu-lo.?Bulliu, enfarineu i fregiu el bròquil, i reserveu-lo.?El bròquil es pot arrebossar amb farina i ou.
En una cassola feu un sofregit amb la ceba i quan estigui rossa afegiu-hi el bacallà, la picada i una mica d’aigua.
Deixeu-ho bullir tot junt i a l’últim moment afegiu-hi el bròquil i els ous durs.


Font: Gastroteca- Corpus Culinari Català

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg