• Categories
  Les nostres receptes

Crema de porros

Crema de porros
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

3 porros blancs grans
2 cebes mitjanes
Api blanc
6 patates
Mantega
Crema de llet
Sal

 

Elaboració

Estofem les cebes, els porros i l’api amb una mica de mantega, tot tallat ben petit.
Tot seguit hi afegim les patates tallades ben fines i ho cobrim amb aigua d'ampolla. Hi afegim sal i deixem coure.
Un cop cuit rectifiquem de sal i incorporem un bon raig de crema de llet. Quan torni a bullir apaguem el foc.
Amb l’ajuda d’una batedora ho triturarem tot ben fi. Després ho passarem pel colador xinès amb l’ajuda d’un cullerot.
Es tracta d’una crema fàcil i saludable que pot ser servida tant freda com calenta.
L’acompanyarem de julivert picat o crostons petits de pa.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg