• Categories
  Les nostres receptes

Cigrons amb samfaina

Cigrons amb samfaina
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

700 grams de cigrons
1 pot de conserva de samfaina Doctor Veg (pebrot, ceba, tomàquets, albergínia, carbassó....)
Botifarra negra
3 ous

 

Elaboració

Segons el temps i les possibilitats del moment coeu o feu servir cigrons també en conserva.
Si voleu fer un plat vegetarià, amb la barreja dels cigrons i la samfaina ja tindreu el plat fet. Si sou més carnívors, la incorporació de botifarra tallada a daus i ou dur trossejat al darrer moment hi aporta sabors més contundents.
 
L'apunt Gastronòmic de l'Eugeni Rius:
Apreciareu que la recepta accepta tota mena de possibilitats. Des de fer-ho tot vosaltres, fins a comptar amb la facilitat de fer-ho amb conserves precuinades.
Els cigrons podeu coure'ls a partir de la tècnica d'haver-los posat en remull amb bicarbonat o de modernes tècniques com coure'ls substituint l'aigua per aigua de Vichy.
També els podeu comprar a la botiga de llegums cuits de confiança o comprar pots (n'hi ha de més tous i de més durs, de més bons i de més fluixos).
Tampoc està de més, si el feu servir de pot, donar-lis un bull en companyia d'un brou cassolà.

www.penyacalipo.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg