|
![]()
Crema de calçots1. Posar els calçots trossejats en una olla amb una mica l'oli i a foc lent, ofegar-los una mica. 2.Afegir la patata trossejada i l'aigua i fer bullir una estona. 3.Un cop cuita la patata, passar-hi la batedora fins que quedi una crema... Veure ►
Calçots arrebossatsQuan els calçots són prims es tallen les arrels, es retira la primera fulla i la part verda.
Calamars amb calçots confitats i romesco de codonyComencem preparant el romesco.Posem les nyores en aigua tèbia per hidratar, els tomàquets al forn a escalivar i pelem els fruits secs. Coem el codony pelat i tallat a daus en una olla ben tapada amb aproximadament mig got daigua, fins que ens quedi tou... Veure ►
Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.
|