Informació i comandes:
Tel. 931 890 430 / 667 433 159 · Mes info:
info@doctorveg.es
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat
la contrasenya?
Registrar-se
Aquí
667 433 159
De 08:00 a 20:00
Informació i comandes.
El Nostre Projecte
Cistelles
Ecomarket
Com funciona
Fruita per l'oficina
Blog
Per Necessitats
Només fruita
Només verdura
Fruita i verdura
Per Mides
Petita
Mitjana
Gran
Categories
Ajoblanco
Albercoc
Albergínia
Alfabrega
Algues
All
Alls
Alls tendres
Alvocat
Ametlla
Anacard
Api
Aranja
Arròs
Arròs basmati
Azukis
Bacallà
Batut
Blat de moro
Bleda
Bledes
Bolet
Brou
Bròcoli
Bròquil
Calçot
Canelo
Canelons
Canonge
Canonges
Caqui
Carabassó
Carbassa
Carbassó
Carn
Carxofa
Castanyes
Ceba
Ceba Tendra
Ceba tendra
Ceps
Cherry
Cigro
Cigrons
Cireres
Civada
Coco
Codony
Cogombre
Col
Col Kale
Col llombarda
Col xinesa
Coliflor
Colirave
Colrave
Cols
Crema
Crepe
Dàtils
Emmental
Empanadilla
Enciam
Escarola
Espinac
Espinacs
Espàrrecs verds
Farina
Faves
Festuc
Festucs
Figa
Figues
Fomatge
Fonoll
Formatge
Fruita seca
Fruita variada
Galets
Gamba
Gelat
Gingebre
Iogurt
Iogurts
Kale
Kiwi
LLimona
Llavors de xia
Llentia
Llenties
Llet
Llet cabra
Llet vaca
Llet vegetal
Llima
Llimona
Lluç de palangre
Maduixa
Maduixes
Maduixots
Magrana
Maitake
Mango
Mantega
Mató
Mel
Meló
Mongeta
Mongeta blanca
Mongeta tendra
Moniato
Nabius
Nadal
Nap
Nata
Nectarina
Nous
Nyàmera
Oli
Ou
Ous
Ous ecologics
Pa
Pak choi
Panellet
Pasta
Pastanaga
Pastís
Patata
Pebrot
Pebrot verd
Pebrot vermell
Pera
Pernil
Pernil ibèric
Pesto
Pizza
Platan
Plàtan
Pollastre
Poma
Porro
Porros
Pruna
Prunes
Préssec
Pèsol
Pèsols
Quefir
Quinoa
Raim
Ravenets
Raïm
Remolatxa
Rúcula
Salsa calçot
Shitake
Sindria
Sindria síndria
Soja
Sopa
Suc
Sucre
Síndria
Taronja
Tavella pèsol
Tofu
Tomaquet
Tomàquet
Tomàquet xerri
Tomàquets
Tonyina
Torró
Trinxat
Vedella
Xampinyo
Xampinyons
Xampinyó
Xiitake
Xirivia
Xocolata
Ànec
Batut de figues, plàtan i quefir
Renta les figues i eixugueu-la precurant treure'n tota l'humitat.
Posa-les en un pot alt i afegeix el quefir, el plàtan, la llet de cabra i un raig de mel.
Tritura-ho tot fins que quedi ben emulsionat...
Veure ►
Avís Legal
|
Política de cookies
|
Condicions generals
Malabars
| Copyright © 2015 Doctor Veg