• Categories
  Les nostres receptes

 

Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps

Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps

1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.


2.Pelem les patates i les tallem en daus per posar-les a bullir en una altra cassola durant 12 minuts... Veure ►

 

 

Crema de calçots

Crema de calçots

1. Posar els calçots trossejats en una olla amb una mica l'oli i a foc lent, ofegar-los una mica.

2.Afegir la patata trossejada i l'aigua i fer bullir una estona.

3.Un cop cuita la patata, passar-hi la batedora fins que quedi una crema... Veure ►

 

 

Durum de pollastre eco

Durum de pollastre eco

1. Prenem les sobres de pollastre rostit i les esmicolem, rebutjant l'os i la pell.

2. Les escalfem lleugerament introduint-les en el microones un parell de minuts a potència baixa... Veure ►

 

 

Batut espumós de xocolata i plàtan ecològic

Batut espumós de xocolata i plàtan ecològic

Introdueix tots els ingredients a la liquadora fins a obtenir la textura desitjada.

 

Conserva al refrigerador i consumeix-lo abans de 24h.

 

Afegeix algun troç de xocolata llaminat de manera opcional... Veure ►

 

 

Batut de poma i soja amb trocets de maduixa

Batut de poma i soja amb trocets de maduixa

Netejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada.

Veure ►

 

 

Tortell de reis per fer amb criatures

Tortell de reis per fer amb criatures

  1. Poseu la farin en un bol, la sal, el sucre, el llevat, l’ou ecològic i la llet ecològica. Barregeu-ho bé amb les mans 10 min, amb força.
  2. Incorporeu-hi la mantega freda, a daus... Veure ►

     

 

Panellets sense gluten, sense ou i sense llet

Panellets sense gluten, sense ou i sense llet

1. Renteu les patates i poseu-les a bullir en un cassó amb abundant aigua.

2. Un cop bullides, espereu que es refredin una mica i peleu-les i xafeu-les amb una forquilla.

3.Barregeu-hi el sucre fins que es dissolgui, tot seguit, afegiu la farina d’ametlla... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg