|
![]()
Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.
Crema de calçots1. Posar els calçots trossejats en una olla amb una mica l'oli i a foc lent, ofegar-los una mica. 2.Afegir la patata trossejada i l'aigua i fer bullir una estona. 3.Un cop cuita la patata, passar-hi la batedora fins que quedi una crema... Veure ►
Durum de pollastre eco1. Prenem les sobres de pollastre rostit i les esmicolem, rebutjant l'os i la pell.
Batut espumós de xocolata i plàtan ecològicIntrodueix tots els ingredients a la liquadora fins a obtenir la textura desitjada.
Conserva al refrigerador i consumeix-lo abans de 24h.
Afegeix algun troç de xocolata llaminat de manera opcional... Veure ►
Batut de poma i soja amb trocets de maduixaNetejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada. Veure ►
Tortell de reis per fer amb criatures
Panellets sense gluten, sense ou i sense llet1. Renteu les patates i poseu-les a bullir en un cassó amb abundant aigua. 2. Un cop bullides, espereu que es refredin una mica i peleu-les i xafeu-les amb una forquilla. 3.Barregeu-hi el sucre fins que es dissolgui, tot seguit, afegiu la farina d’ametlla... Veure ►
|