• Categories
  Les nostres receptes

 

Crema de meló amb encenalls de pernil

Crema de meló amb encenalls de pernil

Tritureu la polpa del meló amb el cava, una cullerada de mel, el suc de mitja llimona, la sal i el pebre i procureu que quedi una crema ben fina.
Si el meló no és gaire dolç hi podeu afegir sucre... Veure ►

 

 

Batut de figues, plàtan i quefir

Batut de figues, plàtan i quefir

  1. Renta les figues i eixugueu-la precurant treure'n tota l'humitat.
  2. Posa-les en un pot alt i afegeix el quefir, el plàtan, la llet de cabra i un raig de mel.
  3. Tritura-ho tot fins que quedi ben emulsionat... Veure ►

     

 

Panellets sense gluten, sense ou i sense llet

Panellets sense gluten, sense ou i sense llet

1. Renteu les patates i poseu-les a bullir en un cassó amb abundant aigua.

2. Un cop bullides, espereu que es refredin una mica i peleu-les i xafeu-les amb una forquilla.

3.Barregeu-hi el sucre fins que es dissolgui, tot seguit, afegiu la farina d’ametlla... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg