• Categories
  Les nostres receptes

 

Arròs  de verdures

Arròs de verdures

Fer un sofregit de ceba i tomàquet en una cassola.
Afegir-hi el pebrot verd i vermell tallat a daus ben petits, sofregir una mica i incorporar les carxofes, netes i tallades a quarts.
Afegir-hi l'’arròs i deixar sofregir un parell de minuts... Veure ►

 

 

Ofegat de faves i pèsols

Ofegat de faves i pèsols

En una cassola, amb un bon raig d’oli d’oliva, fregim lleugerament els allets tendres. A continuació hi posem 3 o 4 cullerades de ceba confitada i hi tirem el vi blanc; tot seguit hi posem les faves i les fulles de menta, remenem una mica tot plegat i hi afegim una mica d’aigua fins a cobrir just el conjunt i la tira d’alga kombu... Veure ►

 

 

Wok de verdures

Wok de verdures

Tallem les verdures a quadrets i les anem fregint per separat i escorrent, en uns 200cl d’oli de cacahuet.
El pèsol l'escaldem 8 minuts en aigua bullint.
Amb tots els ingredients ja cuits, buidem l'oli del wok i els barregem... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg