• Categories
  Les nostres receptes

Galetes de gingebre sense sucre

Galetes de gingebre sense sucre
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

200 g de farina integral (pots escollir qualsevol de les nostres varietats: farina de civadafarina de blat sarraífarina de blat de morofarina d’arròsfarina de kamut o farina de fajol.)

100 g de xarop d’atzavara

25 g d‘oli d’oliva verge extra

1 cullerada petita de gingebre en pols

1 cullerada petita de canyella en pols

1 cullerada petita de bicarbonat

 

Elaboració

1. En un recipient gran barregem la farina, la canyella, el gingebre i el bicarbonat. Afegim l’oli d’oliva verge extra i el xarop d’atzavara, i pastem bé a mà.

2. Quan la mescla sigui consistent i homogènia, estenem la massa en una superfície plana amb l’ajuda d’un corró i la tallem amb les formes desitjades. Podem utilitzar talladors de galeta amb formes divertides o nadalenques.

3. Un cop tinguem les tinguem tallades, les col·loquem al forn sobre una safata coberta amb paper vegetal i les deixem entre 10 i 12 minuts a 180 °C.

4. Esperem que es refredin i ja les podem servir!

Una recepta de worldwide.borges.es
Fotos de minimalistbaker.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg