• Categories
  Les nostres receptes

 

Magret ànec amb raïm

Magret ànec amb raïm

Posar el Porto i el raïm sense pinyols en una cassola i deixar coure fins reduir a la meitat.
Passar a una paella amb la farina de blat de moro i la mantega. Deixar coure fins aconseguir una salsa lleugerament espessa... Veure ►

 

 

Amanida d’encenalls de fetge d’ànec i fruits secs

Amanida d’encenalls de fetge d’ànec i fruits secs

Fred de la nevera, prendrem el fetge d'ànec mig cuit (fet per nosaltres o de conserva) i el posarem una hora abans de l'àpat, al congelador. També posem al congelador un ratllador.
Preparem una vinagreta amb el 60% d'oli verge, 20% de vinagre, 20% de vinagre balsàmic i una cullaradeta de mostassa de gra (la que en diuen antiga)... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg