• Categories
  Les nostres receptes

 

Amanida d’azukis amb algues, tomacons i vinagreta de balsàmic

Amanida d’azukis amb algues, tomacons i vinagreta de balsàmic

Escaldeu les cebes tendres en aigua bullent durant 10 segons. Escorreu-les i reserveu-les.
Hidrata i escalda les algues, una barreja de algues: enciam de mar, alga nori i wakame. Escorreu-la bé i talleu-la en tires de 10 cm aproximadament... Veure ►

 

 

Estofat de carbassa i azukis eco

Estofat de carbassa i azukis eco

1. Pelem i tallem la ceba i la carbassa a trossets petits.

2. En una cassola amb oli, hi posem la ceba amb una mica de sal. Quan estigui transparent hi afegim la carbassa i les fulles de bleda... Veure ►

 

 

Amanida d'arròs i quinoa ecològica

Amanida d'arròs i quinoa ecològica

1. En una batedora o processador d'aliments, combineu el suc de llima, la mel, l'all, el coriandre, el pebre, el pebre vermell i l'oli d'oliva. Barregeu-ho fins que quedi homogeni i suau (poden quedar-se alguns trossos de coriandre)... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg