|
![]()
Crema de coliflor amb daus de patata i bacallà, gambes i oli de paté d'olives negresPrimerament tallem la ceba, el carbassó, la coliflor i el porro a daus. Ho posem a una cassola mitjana amb una mica d'oli i deixem que es dori.
Caneló de porro i brandada de bacallàTallar els porros a uns 10 cm de llargada i posar-los a escaldar en una olla durant 7 minuts. Seguidament, treure’ls de l'aigua calenta i posar-los en aigua freda. Separar el cor del porro de les fulles, intentant que no es trenquin... Veure ►
Bacallà amb bunyols de bròquilFregiu el bacallà enfarinat i reserveu-lo.?Bulliu, enfarineu i fregiu el bròquil, i reserveu-lo.?El bròquil es pot arrebossar amb farina i ou.
Bacallà al forn amb llit de patata i ceba i melmelada de pebrot vermellTallem la patata i la ceba fina, la posem dins el forn a 150oC a coure amb oli sal i un xic de sucre. Quant té la textura transparent la traiem del forn.
|