|
![]()
Batut de figues, plàtan i quefir
Batut d'api, poma i cogombre eco
Batut de cireres, prunes i iogurt1.Les fruites s’han de rentar, tallar per la meitat i netejar-les de llavors. 2. Al bol d’una batedora aboqueu el iogurt, afegiu-hi part de la fruita i les espècies... Veure ►
Batut mix estiuencNetejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada. Veure ►
Batut espumós de xocolata i plàtan ecològicIntrodueix tots els ingredients a la liquadora fins a obtenir la textura desitjada.
Conserva al refrigerador i consumeix-lo abans de 24h.
Afegeix algun troç de xocolata llaminat de manera opcional... Veure ►
Batut de poma i soja amb trocets de maduixaNetejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada. Veure ►
|