• Categories
  Les nostres receptes

 

Batut de figues, plàtan i quefir

Batut de figues, plàtan i quefir

  1. Renta les figues i eixugueu-la precurant treure'n tota l'humitat.
  2. Posa-les en un pot alt i afegeix el quefir, el plàtan, la llet de cabra i un raig de mel.
  3. Tritura-ho tot fins que quedi ben emulsionat... Veure ►

     

 

Batut d'api, poma i cogombre eco

Batut d'api, poma i cogombre eco

  1. Pela i renta bé la poma

  2. Renta el cogombre i l'api.

  3. Introdueix tots els ingredients al vas i programa tritura en el robot o turmix... Veure ►

     

 

Batut de cireres, prunes i iogurt

Batut de cireres, prunes i iogurt

1.Les fruites s’han de rentar, tallar per la meitat i netejar-les de llavors.

2. Al bol d’una batedora aboqueu el iogurt, afegiu-hi part de la fruita i les espècies... Veure ►

 

 

Batut mix estiuenc

Batut mix estiuenc

Netejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada.

Veure ►

 

 

Batut espumós de xocolata i plàtan ecològic

Batut espumós de xocolata i plàtan ecològic

Introdueix tots els ingredients a la liquadora fins a obtenir la textura desitjada.

 

Conserva al refrigerador i consumeix-lo abans de 24h.

 

Afegeix algun troç de xocolata llaminat de manera opcional... Veure ►

 

 

Batut de poma i soja amb trocets de maduixa

Batut de poma i soja amb trocets de maduixa

Netejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada.

Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg