• Categories
  Les nostres receptes

 

Truita d'espàrrecs verds i alls tendres

Truita d'espàrrecs verds i alls tendres

1. Traiem la part dura dels espàrrecs verds.

2. Tallem els espàrrecs a trossets petits.

3. Els rentem bé i els posem en una paella amb un raig d'oli d'oliva... Veure ►

 

 

Espaguetis de carbassó amb verdures

Espaguetis de carbassó amb verdures

1. Posar els tomàquets deshidratats en un bol amb aigua tèbia durant almenys 20 minuts.

2. Fer els espaguetis de carbassó amb l'ajuda del spiromat... Veure ►

 

 

Graellada de verdures eco amb salsa romesco

Graellada de verdures eco amb salsa romesco

1. Posar les nyores en remull en aigua tèbia durant 1 hora. Extreure’n la polpa amb l’ajuda d’una cullera.

2. Coure els tomàquets i la cabeça d’alls al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg