• Categories
  Les nostres receptes

 

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.


2.Seguidament els posem a escaldar en aigua bullint 3 o 4 minuts, i els resevem... Veure ►

 

 

Pasta amb carxofes eco, tomàquet i encenalls de pernil

Pasta amb carxofes eco, tomàquet i encenalls de pernil

1· Retira el tronc i les fulles exteriors de les carxofes. Una vegada netes, posa-les a bullir amb el mínim d'aigua possible, un polsim de sal i unes gotes de suc de llimona per a evitar que s'ennegreixin... Veure ►

 

 

Amanida de pasta amb hummus i tonyina

Amanida de pasta amb hummus i tonyina

Coem i refredem la pasta

Col·loquem la pasta en un bol gran i hia fegim el tomàquet, el pebrot, el blat de moro i el formatge feta.

Amb una cullera baregem bé... Veure ►

 

 

Crepes farcides de carn i verdures eco

Crepes farcides de carn i verdures eco

Comencem fent el farciment de verdures:
1. Per a això rentem, pelem i tallem les verdures, reservant una ceba.


2. Tirem a la paella una mica d'oli i ho deixem a foc mitjà... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg