• Categories
  Les nostres receptes

 

Alls tendres amb arròs basmati

Alls tendres amb arròs basmati

Rentar l'’arròs perquè perdi una mica de midó i es cogui millor. Coure-ho en aigua bullint seguint les indicacions del paquet.
Un cop cuit, escorre-ho i afegir-li la mantega i l’'alfàbrega i remenar amb suavitat... Veure ►

 

 

Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps

Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps

1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.


2.Pelem les patates i les tallem en daus per posar-les a bullir en una altra cassola durant 12 minuts... Veure ►

 

 

Truita d'espàrrecs verds i alls tendres

Truita d'espàrrecs verds i alls tendres

1. Traiem la part dura dels espàrrecs verds.

2. Tallem els espàrrecs a trossets petits.

3. Els rentem bé i els posem en una paella amb un raig d'oli d'oliva... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg