• Categories
  Les nostres receptes

 

Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps

Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps

1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.


2.Pelem les patates i les tallem en daus per posar-les a bullir en una altra cassola durant 12 minuts... Veure ►

 

 

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.


2.Seguidament els posem a escaldar en aigua bullint 3 o 4 minuts, i els resevem... Veure ►

 

 

Galetes de gingebre sense sucre

Galetes de gingebre sense sucre

1. En un recipient gran barregem la farina, la canyella, el gingebre i el bicarbonat. Afegim l’oli d’oliva verge extra i el xarop d’atzavara, i pastem bé a mà... Veure ►

 

 

Coca de Sant Joan

Coca de Sant Joan

1. Ratllem la pell de la llimona i la barregem amb el sucre.

2. Barregem la llet vegetal i l'oli i hi diluïm el llevat a la barreja.

3. Tamisem la farina i hi afegim el sucre amb la ratlladura de llimona... Veure ►

 

 

Tortell de reis per fer amb criatures

Tortell de reis per fer amb criatures

  1. Poseu la farin en un bol, la sal, el sucre, el llevat, l’ou ecològic i la llet ecològica. Barregeu-ho bé amb les mans 10 min, amb força.
  2. Incorporeu-hi la mantega freda, a daus... Veure ►

     

 

Panellets sense gluten, sense ou i sense llet

Panellets sense gluten, sense ou i sense llet

1. Renteu les patates i poseu-les a bullir en un cassó amb abundant aigua.

2. Un cop bullides, espereu que es refredin una mica i peleu-les i xafeu-les amb una forquilla.

3.Barregeu-hi el sucre fins que es dissolgui, tot seguit, afegiu la farina d’ametlla... Veure ►

 

 

Crepes farcides de carn i verdures eco

Crepes farcides de carn i verdures eco

Comencem fent el farciment de verdures:
1. Per a això rentem, pelem i tallem les verdures, reservant una ceba.


2. Tirem a la paella una mica d'oli i ho deixem a foc mitjà... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg