|
![]()
Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.
Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.
Galetes de gingebre sense sucre1. En un recipient gran barregem la farina, la canyella, el gingebre i el bicarbonat. Afegim l’oli d’oliva verge extra i el xarop d’atzavara, i pastem bé a mà... Veure ►
Coca de Sant Joan1. Ratllem la pell de la llimona i la barregem amb el sucre. 2. Barregem la llet vegetal i l'oli i hi diluïm el llevat a la barreja. 3. Tamisem la farina i hi afegim el sucre amb la ratlladura de llimona... Veure ►
Tortell de reis per fer amb criatures
Panellets sense gluten, sense ou i sense llet1. Renteu les patates i poseu-les a bullir en un cassó amb abundant aigua. 2. Un cop bullides, espereu que es refredin una mica i peleu-les i xafeu-les amb una forquilla. 3.Barregeu-hi el sucre fins que es dissolgui, tot seguit, afegiu la farina d’ametlla... Veure ►
Crepes farcides de carn i verdures ecoComencem fent el farciment de verdures:
|