|
![]()
Amanida d’azukis amb algues, tomacons i vinagreta de balsàmicEscaldeu les cebes tendres en aigua bullent durant 10 segons. Escorreu-les i reserveu-les.
Gelatina de fruites i alga agar-agarTalleu la fruita en làmines.
Algues espagueti de mar fregides amb quètxup naturalDeixeu les algues en remull 30 minuts o coeu-les 15 minuts. Van bé contra l’anèmia i la retenció de líquids... Veure ►
Saltejat de tofu i wakame eco1. Posar les dues tires d’alga wakame en remull durant 5 minuts, escórrer i tallar petita 2. Tallar els porros a tires fines. Afegir-los en una paella amb una mica d’oli. 3... Veure ►
Caldo remineralitzant1. Bullir 4 tasses d'aigua. Afegir els 6 primers ingredients. 2. Tapar i coure a foc mitjà durant 20-30 minuts. 3. Colar els ingredients. 4... Veure ►
|