|
![]()
Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.
Ajoblanco de meló eco amb llagostins i oli d'alfàbrega
Pasta amb carxofes eco, tomàquet i encenalls de pernil1· Retira el tronc i les fulles exteriors de les carxofes. Una vegada netes, posa-les a bullir amb el mínim d'aigua possible, un polsim de sal i unes gotes de suc de llimona per a evitar que s'ennegreixin... Veure ►
Mongeta verda saltejada amb alls i shitake
Paté de pastanagues amb gingebre1· Neteja les pastanagues, trosseja-les en peces petites i cuina durant uns minuts. 2· Pica els grans d'all en trossos molt petits, juntament amb les nous i el gingebre... Veure ►
Sopa de galets farcits vegans1·Rentar, pelar i tallar la ceba, el porro i les pastanagues. 2· En una cassola, sofregir el porro i la ceba amb oli d’oliva verge. 3· Quan comencis a veure color, afegeix les altres verdures i els cigrons... Veure ►
|