|
![]()
Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curriPiquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem.
Torrades de bolets saltats amb ou pochéArreglar els bolets traient impureses i trossejar-los.
Canelons de NadalEn una olla amb aigua, sal i un raig d’oli bulliu les plaques de canelons. Refredeu-les, esteneu-les sobre un drap i assequeu-les. Rostiu les carns salpebrades amb la canyella, els alls, la ceba i el tomàquet... Veure ►
Graellada de verdures eco amb salsa romesco1. Posar les nyores en remull en aigua tèbia durant 1 hora. Extreure’n la polpa amb l’ajuda d’una cullera. 2. Coure els tomàquets i la cabeça d’alls al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts... Veure ►
Espinacs amb cigrons eco1. Pica la ceba, els grans d'all i ratlla el gingebre amb l'ajuda d'un ratllador. Cou la ceba, l'all i el gingebre en una paella gran amb oli d'oliva a foc mitjà durant 5 minuts, fins que la ceba estigui cuita... Veure ►
Bledes eco amb all i pernil1. Posem una olla al foc amb aigua abundant i sal.
Patates Hasselbacken eco amb all1. Rentar bé les patates, ja que les courem amb pell i per tant és molt important que siguin ecològiques. 2. Un cop netes, tallar a rodanxes de gairebé 1 cm, però sense arribar a tallar-les del tot... Veure ►
Mongetes tendres amb picada d'all, julivert, llimona i parmesà1. Posar aigua a bullir en una olla gran. Mentrestant, tallar les puntes de les mongetes i prepareu un bol gran amb aigua amb gel. 2. Quan l'aigua bulli, afegir una mica de sal i les mongetes tendres... Veure ►
Bomba de formatge vegà amb crosta de festuc eco1. Poseu els anacards en remull tota la nit amb aigua suficient per cobrir-los a la nevera. 2.L’endemà, escórrer l’aigua i afegir els anacards en un pot per triturar... Veure ►
|