• Categories
  Les nostres receptes

 

Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri

Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri

Piquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem.
Piquem la cabeça d’alls ben petit. Afegim al porro i deixem coure ja destapat... Veure ►

 

 

Torrades de bolets saltats amb ou poché

Torrades de bolets saltats amb ou poché

Arreglar els bolets traient impureses i trossejar-los.
Pelar i picar els alls, i tallar en rodanxes les cebes tendres.
Rentar, assecar i picar les herbes.
Escalfar 2 cullerades d'oli d'oliva en una paella i ofegar els alls, la ceba i les herbes amb una mica de sal... Veure ►

 

 

Canelons de Nadal

Canelons de Nadal

En una olla amb aigua, sal i un raig d’oli bulliu les plaques de canelons. Refredeu-les, esteneu-les sobre un drap i assequeu-les. Rostiu les carns salpebrades amb la canyella, els alls, la ceba i el tomàquet... Veure ►

 

 

Graellada de verdures eco amb salsa romesco

Graellada de verdures eco amb salsa romesco

1. Posar les nyores en remull en aigua tèbia durant 1 hora. Extreure’n la polpa amb l’ajuda d’una cullera.

2. Coure els tomàquets i la cabeça d’alls al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts... Veure ►

 

 

Espinacs amb cigrons eco

Espinacs amb cigrons eco

1. Pica la ceba, els grans d'all i ratlla el gingebre amb l'ajuda d'un ratllador. Cou la ceba, l'all i el gingebre en una paella gran amb oli d'oliva a foc mitjà durant 5 minuts, fins que la ceba estigui cuita... Veure ►

 

 

Bledes eco amb all i pernil

Bledes eco amb all i pernil

1. Posem una olla al foc amb aigua abundant i sal.

2. Rentem bé les bledes i les tallem a tires sense acabar d'aprofitar tot el tronxo. En podeu tallar 5 o 6 alhora que anireu més ràpid... Veure ►

 

 

Patates Hasselbacken eco amb all

Patates Hasselbacken eco amb all

1. Rentar bé les patates, ja que les courem amb pell i per tant és molt important que siguin ecològiques.

2. Un cop netes, tallar a rodanxes de gairebé 1 cm, però sense arribar a tallar-les del tot... Veure ►

 

 

Mongetes tendres amb picada d'all, julivert, llimona i parmesà

Mongetes tendres amb picada d'all, julivert, llimona i parmesà

1. Posar aigua a bullir en una olla gran. Mentrestant, tallar les puntes de les mongetes i prepareu un bol gran amb aigua amb gel.

2. Quan l'aigua bulli, afegir una mica de sal i les mongetes tendres... Veure ►

 

 

Bomba de formatge vegà amb crosta de festuc eco

Bomba de formatge vegà amb crosta de festuc eco

1. Poseu els anacards en remull tota la nit amb aigua suficient per cobrir-los a la nevera.

2.L’endemà, escórrer l’aigua i afegir els anacards en un pot per triturar... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg