|
![]()
Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesàBullim l'arròs al punt i el reservem.
Risotto verd amb encenalls de parmesàPer fer l'oli verd incorporem la pell del carbassó, el julivert, el cibulet i l'oli en un pot i ho triturem fins que quedi un oli verd i espès. Reservem el resultat.
Farcellets de col amb arròs i verduretesEs bullen les fulles de la col un parell de minuts per fer-les flexibles.
Porridge d'arròs integral amb canyella i ametlles1. Col·locar en una olla l'arròs integral bullit (el podem deixar fet la nit abans), la beguda vegetal, la vainilla, la canyella i l'endolcidor... Veure ►
Arròs integral amb verdures i tofu eco saltejat1. Posem l’arròs integral a bullir seguint les indicacions del fabricant. 2. En un bol petit, posar la salsa de soja, el pebre i el sucre. Afegir un got d’aigua i barrejar bé els ingredients... Veure ►
Amanida d'arròs i quinoa ecològica1. En una batedora o processador d'aliments, combineu el suc de llima, la mel, l'all, el coriandre, el pebre, el pebre vermell i l'oli d'oliva. Barregeu-ho fins que quedi homogeni i suau (poden quedar-se alguns trossos de coriandre)... Veure ►
Amanida d'arròs i llenties amb alvocat i tomàquet1. Agafa les llenties i cou-les.
|