|
![]()
Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.
Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.
Farcellets de col amb salsa de bolets i arròsDels farcells:
Wok de col xinesa i gambesRentar i tallar a juliana les verdures.
Trinxat de la Cerdanya1. Poseu una olla amb aigua al foc. Quan comenci a bullir, tireu-hi un pols de sal i la col, netejada i trossejada. 2. Mentrestant, peleu les patates, talleu-les a trossos regulars i afegiu-les a l'olla... Veure ►
Amanida de col vegana1. Talla les verdures a tires primes i reserva. 2. En un bol posar l’alvocat i desfés-lo amb l’ajuda d’una forquilla. 3. Afegeix la resta d’ingredients i remou fins que quedin ben barrejat... Veure ►
Caldo remineralitzant1. Bullir 4 tasses d'aigua. Afegir els 6 primers ingredients. 2. Tapar i coure a foc mitjà durant 20-30 minuts. 3. Colar els ingredients. 4... Veure ►
Xucrut casolà ecològic1. Treu les fulles exteriors de la col, talla la col per la meitat i talla-la a tires fines. 2. Posa les tires de col en un bol i posa-hi la sal. Deixa reposar 10 minuts. Barreja i deixa reposar 10 minuts més... Veure ►
|