|
![]()
Crema de coliflor amb daus de patata i bacallà, gambes i oli de paté d'olives negresPrimerament tallem la ceba, el carbassó, la coliflor i el porro a daus. Ho posem a una cassola mitjana amb una mica d'oli i deixem que es dori.
Coliflor amb bacallàUn cop tallada la coliflor la bullim a l'olla a pressió durant 15 minuts. La traiem del foc i la posem a escórrer.
Massa de pizza de coliflor1. Tallem la coliflor, la netegem i la ratllem amb un rallador o una picadora. 2. Un cop ratllada l'escaldem en una olla amb aigua bullint. La traiem i hi afegim 1 ou, 1 polsim de sal i formatge mozzarella ratllat... Veure ►
Crema de coliflor eco amb ceba caramel·litzada1. Preescalfar el forn a 200° C. Posar paper per forn a la safata de forn. 2. Pelar i tallar a juliana la ceba. Posar una mica d'oli en una paella i quan estigui calent afegir la ceba amb una mica de sal... Veure ►
Risotto de coliflor eco1. Ratllem els caps de la coliflor amb l'ajuda d'una picadora. 2. Posem un raig d'oli en una paella i afegim la ceba picada. Cuinem suaument durant 5 minuts fins que estigui tendre. 3... Veure ►
Buddha bol de verdures eco1. Escalfar el forn a 200 ºC 2. Tallar les verdures (bròcoli, coliflor, ravenets) i col·locar-los en una safata per forn amb paper de forn juntament amb els cigrons. Poseu-hi un raig d’oli per sobre i sal (opcional)... Veure ►
Hamburgueses ecològiques de coliflor al curry1. Escalfar el forn a 200 ºC. Bullir la quinoa segons les indicacions del paquet. 2. Tallar la coliflor amb floretes, i posar en una safata pel forn amb paper de forn. Coure al forn durant 25 minuts aproximadament... Veure ►
Coliflor eco rostida amb cúrcuma fresca1. Escalfar el forn a 200 ºC. 2. Tallar les flors de la coliflor i peleu i piqueu els alls. 3. En un bol gran, barrejar la coliflor i l'all amb l'oli d'oliva, el comí, el pebre vermell, la cúrcuma ratllada, la sal i el pebre negre (també hi podeu posar una mica de curri si us agrada) 4... Veure ►
Pastís de formatge i coliflor1. Preescalfa el forn a 180º. Talla la coliflor en floretes i amaneix-la amb pebre i sal. Posa aigua a escalfar en una olla i, quan bulli, cou la coliflor al vapor 5 minuts.
|