|
![]()
Brou vegetalDesprés de rentar i tallar les pastanagues, els porros, la ceba, les fulles de col, els alls, l'api, el julivert, l'alfàbrega i l'orenga, s'afegeixen a una olla amb aigua mineral i es couen, a foc lent i tapat, com a mínim una hora... Veure ►
Lasanya de verduresEn una cassola o paella posem totes les verdures (menys la col i el tomàquet ratllat) tallades a bocins petits. Hi afegim unes gotes doli, una culleradeta de sal i una tasseta daigua.Ho coem a foc baix, remenant de tant en tant, i quan estiguin fetes hi afegim el trocet de col tallat en juliana fina... Veure ►
Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.
Saltat de verdures amb xiitakeTallem les verdures en trossos regulars i petits.
Crema de verdures amb envolcalls de brickElaboració de la crema de verdures tradicional:
Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curriPiquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem.
Brou vegetalElaboració tradicional:
Farcellets de col amb arròs i verduretesEs bullen les fulles de la col un parell de minuts per fer-les flexibles.
Xips de kale1. Preescalfeu el forn a 220ºC.
Escudella i carn d’ollaEn una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
|