• Categories
  Les nostres receptes

 

Xató

Xató

Tallem i netegem l'escarola que es deixa a remull una estona.
S’'escorre bé, ha de quedar ben seca; es pot embolicar en un drap i es premsa una mica.
La posem a un atuell i barregem la salsa romesco, amb l'’ajut de 2 culleres una estona... Veure ►

 

 

Xató

Xató

1. En un morter es trinxen a mà les ametlles, les avellanes, els seitons dessalats, els grans d'all, la polpa de les nyores, el bitxo (optatiu), les llesques de pa fregit (es poden remullar amb el vinagre o posar el vinagre a part), el vinagre i la sal, i es va lligant amb l'oli d'oliva... Veure ►

 

 

Amanida de tardor

Amanida de tardor

1. Renta bé l'escarola i la coll llombarda i treu l'aigua amb l'ajuda d'un escorrador o colador.

2. Talla l'escarola i la col a troços i barreja'ls en un bol.

3. Obre les anous i reparteix-les per l'amanida... Veure ►

 

 

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Netegem l’enciam i l’escarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.
Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg