• Categories
  Les nostres receptes

 

Torrades de moniato amb ou poché eco

Torrades de moniato amb ou poché eco

1. Escalfa el forn a 200 °C.

2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts... Veure ►

 

 

Pizza amb base de bròquil

Pizza amb base de bròquil

1. Renta bé el bròquil i tritura-ho en cru en un robot o processador de cuina fins a aconseguir una textura que s'assembli a la d'un cous cous... Veure ►

 

 

Amanida de canonges i ou poché

Amanida de canonges i ou poché

1. Sobre un llit de canonges o créixens, que són molt depuratius, posa-hi llàmines de pastanaga i xampinyons ruixats amb suc de llimona perquè no s'oxidin.

2... Veure ►

 

 

Tortell de reis per fer amb criatures

Tortell de reis per fer amb criatures

  1. Poseu la farin en un bol, la sal, el sucre, el llevat, l’ou ecològic i la llet ecològica. Barregeu-ho bé amb les mans 10 min, amb força.
  2. Incorporeu-hi la mantega freda, a daus... Veure ►

     

 

Crema freda d'alvocat, poma verda i llima

Crema freda d'alvocat, poma verda i llima

  1. Ratllem la pell de la llima i les fulles de menta durant 20 segons, velocitat 10. Vam baixar els trossets cap a les fulles... Veure ►

     

 

Crepes farcides de carn i verdures eco

Crepes farcides de carn i verdures eco

Comencem fent el farciment de verdures:
1. Per a això rentem, pelem i tallem les verdures, reservant una ceba.


2. Tirem a la paella una mica d'oli i ho deixem a foc mitjà... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg