|
![]()
Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolçaDesossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Gaspatxo refrescantPosarem tots els ingredients en una olla, prèviament tallats a trossos.
Cigrons amb samfainaSegons el temps i les possibilitats del moment coeu o feu servir cigrons també en conserva.
Tabulé- AmanidaUna de les maneres de preparar el cuscús consisteix a posar aigua a bullir amb una culleradeta de sal per, quan arribi al punt d’ebullició incorporar-hi el cuscús, remoure, posar una tapadora i apagar el foc deixant-ho reposar un parell de minuts... Veure ►
Graellada de verdures eco amb salsa romesco1. Posar les nyores en remull en aigua tèbia durant 1 hora. Extreure’n la polpa amb l’ajuda d’una cullera. 2. Coure els tomàquets i la cabeça d’alls al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts... Veure ►
GaspatxoPosa tots els ingredients a la cassola o recipient que hagis triat. Les verdures (el tomàquets, els pebrots i el cogombre) han d'estar rentades i el cogombre i l'all pelats. No t'oblidis de l'oli, el vinagre i la sal... Veure ►
Hortet de musclos al fornObrim 1 quilo i mig de musclos al vapor.Un cop freds els obrim i buidem la carn del mollusc. Colem i guardem l'aigua del musclo. Reservem una cinquantena de valves. Preferiblement les grans, netes i boniques... Veure ►
Wok de verduresTallem les verdures a quadrets i les anem fregint per separat i escorrent, en uns 200cl doli de cacahuet.El pèsol l'escaldem 8 minuts en aigua bullint. Amb tots els ingredients ja cuits, buidem l'oli del wok i els barregem... Veure ►
|