|
![]()
Wok de col xinesa i gambesRentar i tallar a juliana les verdures.
Gotets d'escalivada cremosa ecològica1. Posar l'albergínia, els pebrots i la ceba (tot sense pelar) a 200 graus durant 40 minuts al forn. Els últims 15 minuts afegir la dent d'all, també sense pelar. 2... Veure ►
Dhal o sopa de llenties vermelles ecològiques1. Tallem la pastanaga i el pebrot vermell i el posem a coure en una olla amb una mica d'oli. Piquem la ceba i els alls i els afegim a l'olla juntament amb el gingebre ratllat. Removem sovint durant uns 15-20 minuts... Veure ►
Arròs integral amb verdures i tofu eco saltejat1. Posem l’arròs integral a bullir seguint les indicacions del fabricant. 2. En un bol petit, posar la salsa de soja, el pebre i el sucre. Afegir un got d’aigua i barrejar bé els ingredients... Veure ►
Amanida de mongetes amb verdures i sèsam1. Pelem i tallem la ceba i el pebrot vermell a daus petits 2. Rentem les mongetes i les posem en un bol. I afegim la ceba i el pebrot. 3. Desgranem el blat de moro i l'afegim al bol juntament amb els pesols... Veure ►
Amanida de cigrons eco al pesto1. Rentar els cigrons i escorre’ls bé. Posar en un bol gran d’amanida. 2. Tallar el pebrot a daus, el cogombre i els ravenets a rodanxes fines, la mozzarella, els tomàquets xerri per la meitat i la ceba tendra a juliana ben fina... Veure ►
Pastís de patata i tonyina eco1. Rentar i escalivar el pebrot vermell al forn. Ho podem fer el dia abans i optimitzar l'escalfor del forn per cuinar altres verdures... Veure ►
Amanida de pasta amb hummus i tonyinaCoem i refredem la pasta Col·loquem la pasta en un bol gran i hia fegim el tomàquet, el pebrot, el blat de moro i el formatge feta. Amb una cullera baregem bé... Veure ►
Crepes farcides de carn i verdures ecoComencem fent el farciment de verdures:
|