|
![]()
Croquetes de bledes amb pernil ibèric i lluç de palangreTallem a bronuoise la ceba, l'all i el porro i ho posem a la paella.
Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.
Amanida de figues, formatge de cabra i cruixent de pernilPer aconseguir que el pernil salat tingui textura cruixent el posem a un plat cobert per les dues bandes de paper de forn i l'introduïm al microones durant un minut. El deixem refredar. Per fer la vinagreta barregem tots els ingredients amb la túrmix... Veure ►
Amanida despinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixaPer confitar els tomàquets primer els pelem i tallem per la meitat. Després els netegem de les llavors i deixem que es confitin a foc lent en una cassola amb dos dits doli doliva.Daltra banda, saltem el pernil ibèric en una paella, juntament amb els espinacs... Veure ►
|