|
![]()
Troncs de carbassó farcitsEn primer lloc , bulliu l'ou.
Torrada de llagostins gratinada amb romesco, ceba confitada i xampinyonsComencem preparant el romesco. En primer lloc posem la ceba trossejada a sofregir en una cassola. Mentrestant afegim a la fregidora els grans dall, les nyores prèviament netes i el pa fins que quedi ben torrat... Veure ►
Lasanya de col Kale amb xampinyons eco1. Preescalfar el forn a 180º C. 2. Preparar les làmines de lasanya segons les instruccions del paquet, reservar 3 tasses de líquid de cocció. 3. Per fer la salsa, col·locar els anacards crus i 1 tassa d'aigua en una batedora o processador d'aliments i triturar fins a obtenir una salsa suau... Veure ►
Crema de castanyes amb bolets eco1. Coure les castanyes si no estan cuites. Escalfar el forn a 200º C, fer un tall a la pell de les castanyes, perquè no explotin quan les coem, i posar-les al forn en una safata durant 20-25 minuts... Veure ►
Saltat de bròcoli i xampinyons eco1. Posar una paella al foc amb un raig d’oli a foc mig. Afegir les flors de bròcoli i els xampinyons i coure Durant 4 minuts o fins que les verdures estiguin tendres. 2. Afegir el gingebre i l’all picat i cuinar mig minut més... Veure ►
Wellington d'espinacs, bolets i fruita seca eco1. Pelar els alls i picar-los. Rentar bé els bolets i tallar-los petits. Posar oli d’oliva en una paella i coure els bolets amb l’all picat durant 5 minuts. 2. Afegir la mostassa i els espinacs frescos, rentats, a la paella i coure un parell de minuts més... Veure ►
Puré de pastanaga amb xampinyons saltejats eco1. Pelar i tallar les pastanagues i coure-les al vapor. 2. En una paella gran a foc fort, afegiu 3 cullerades d’oli d’oliva. Una vegada que la paella estigui prou calenta, poseu els alls picats i la ceba... Veure ►
Patates farcides amb xampinyons i espinacs eco1. Escalfar el forn a 200 °C. Amb una forquilla punxar unes mica les patates perquè es pugui escapar la calor mentre es coguin. Embolicar-les amb paper d'alumini i posar el forn 40-50 minuts o fins que estiguin cuites, podem utilitzar un escuradents per comprovar-ho... Veure ►
|