|
![]()
Amanida de Col Kale, cigrons i nous1. Primer rentarem bé les fulles de la col kale i l'anirem trossejant, separant i rebutjant tots els nervis una mica durs de les fulles, amb les mans. 2. Quan ho tinguem, afegirem el suc de llimona i 1 cullerada de la veganesa i li farem un massatge amb les mans per suavitzar la col kale i anar barrejant-ho tot... Veure ►
Saltejat de col Kale i nabius1. Coure la ceba i l'all en una paella amb oli durant 2 minuts o fins que estigui tou. Treure la tija de la kale i afegir les fulles a la paella amb la pela de taronja i l'aigua. 2... Veure ►
Xips de col Kale1. Preescalfeu el forn a 220ºC. 2. Traieu la tija de la col arrissada i deixeu només les fulles en trossos grans. 3. Poseu una mica d’oli d’oliva en un recipient, mulleu-vos-hi els dits i escampeu-ne una capa molt prima sobre la col arrissada... Veure ►
Lasanya de col Kale amb xampinyons eco1. Preescalfar el forn a 180º C. 2. Preparar les làmines de lasanya segons les instruccions del paquet, reservar 3 tasses de líquid de cocció. 3. Per fer la salsa, col·locar els anacards crus i 1 tassa d'aigua en una batedora o processador d'aliments i triturar fins a obtenir una salsa suau... Veure ►
Risotto de coliflor eco1. Ratllem els caps de la coliflor amb l'ajuda d'una picadora. 2. Posem un raig d'oli en una paella i afegim la ceba picada. Cuinem suaument durant 5 minuts fins que estigui tendre. 3... Veure ►
Torrada d’espelta integral amb Kale i ou ecològic1. Torrar el pa amb l'ajuda d'una torradora. Reservar 2. En una paella posar unes gotes d'oli d'oliva i afegir la col Kale picada, remoure i deixar coure uns 5 minuts... Veure ►
Buddha bol de moniato, cigrons i kale ecoEscalfem el forn a 200 °C. Posar els moniatos, les cebes i el bròcoli en una safata de forn amb paper de forn. Posar oli per sobre i sal i pebre al bròcoli i coure durant 10 minuts... Veure ►
Sopa de moniato, kale i fesols blancs eco1. Escalfar l’oli en una olla gran a foc mitjà. Afegir la ceba i coure-la durant uns 5 minuts, o fins que quedi transparent. 2. Afegir les pastanagues i els moniatos i coure 5 minuts... Veure ►
Arròs amb col kale i all ecològic1. Col·locar la col kale en un bol gran. Abocar l’oli i una mica de sal i pebre. Barrejar bé i reservar. 2. Posar 1 cullerada de mantega en una cassola a foc mitjà i afegir l’all picat... Veure ►
|