|
![]()
Sopa de síndriaUn cop hem triturat la síndria i els tomàquets, ho passem pel colador xinès. Barregem el iogurt amb les llavors de sèsam, l’alfàbrega trossejada, un rajolí d’oli i un toc de pebre.
Iogurt amb mango, maduixa i llavors de xia1. Tallem el mango a daus petits 2. Barregem el iogurt amb les llavors de xia 3. Tallem les maduixes a daus petits
Gelat de préssec ecològic1. Pelar, treure el pinyol i tallar els préssecs a trossos petits. Congelar-los el dia abans. 2. Afegir els préssecs congelats, l'atzavara, el iogurt, el suc de llimona i passar-ho per un processador d’aliments o robot de cuina fins que quedi cremós... Veure ►
Durum de pollastre eco1. Prenem les sobres de pollastre rostit i les esmicolem, rebutjant l'os i la pell.
Batut de cireres, prunes i iogurt1.Les fruites s’han de rentar, tallar per la meitat i netejar-les de llavors. 2. Al bol d’una batedora aboqueu el iogurt, afegiu-hi part de la fruita i les espècies... Veure ►
Batut mix estiuencNetejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada. Veure ►
Crema freda d'alvocat, poma verda i llima
|