• Categories
  Les nostres receptes

 

Amanida de Col Kale, cigrons i nous

Amanida de Col Kale, cigrons i nous

1. Primer rentarem bé les fulles de la col kale i l'anirem trossejant, separant i rebutjant tots els nervis una mica durs de les fulles, amb les mans.

2. Quan ho tinguem, afegirem el suc de llimona i 1 cullerada de la veganesa i li farem un massatge amb les mans per suavitzar la col kale i anar barrejant-ho tot... Veure ►

 

 

Xips de kale

Xips de kale

1. Preescalfeu el forn a 220ºC.
2. Traieu la tija de la col arrissada i deixeu només les fulles en trossos grans.
3. Poseu una mica d’oli d’oliva en un recipient, mulleu-vos-hi els dits i escampeu-ne una capa molt prima sobre la col arrissada... Veure ►

 

 

Batut de col Kale

Batut de col Kale

Neteja i pela tota la fruita, excepte la poma.
Trosseja-la i juntament amb la Kale i el iogurt, passa-ho tot per la liquadora.

Veure ►

 

 

Saltejat de col Kale i nabius

Saltejat de col Kale i nabius

1. Coure la ceba i l'all en una paella amb oli durant 2 minuts o fins que estigui tou. Treure la tija de la kale i afegir les fulles a la paella amb la pela de taronja i l'aigua.

2... Veure ►

 

 

Xips de col Kale

Xips de col Kale

1. Preescalfeu el forn a 220ºC.

2. Traieu la tija de la col arrissada i deixeu només les fulles en trossos grans.

3. Poseu una mica d’oli d’oliva en un recipient, mulleu-vos-hi els dits i escampeu-ne una capa molt prima sobre la col arrissada... Veure ►

 

 

Lasanya de col Kale amb xampinyons eco

Lasanya de col Kale amb xampinyons eco

1. Preescalfar el forn a 180º C.

2. Preparar les làmines de lasanya segons les instruccions del paquet, reservar 3 tasses de líquid de cocció.

3. Per fer la salsa, col·locar els anacards crus i 1 tassa d'aigua en una batedora o processador d'aliments i triturar fins a obtenir una salsa suau... Veure ►

 

 

Risotto de coliflor eco

Risotto de coliflor eco

1. Ratllem els caps de la coliflor amb l'ajuda d'una picadora.

2. Posem un raig d'oli en una paella i afegim la ceba picada. Cuinem suaument durant 5 minuts fins que estigui tendre.

3... Veure ►

 

 

Torrada d’espelta integral amb Kale i ou ecològic

Torrada d’espelta integral amb Kale i ou ecològic

1. Torrar el pa amb l'ajuda d'una torradora. Reservar

2. En una paella posar unes gotes d'oli d'oliva i afegir la col Kale picada, remoure i deixar coure uns 5 minuts... Veure ►

 

 

Buddha bol de moniato, cigrons i kale eco

Buddha bol de moniato, cigrons i kale eco

Escalfem el forn a 200 °C. Posar els moniatos, les cebes i el bròcoli en una safata de forn amb paper de forn. Posar oli per sobre i sal i pebre al bròcoli i coure durant 10 minuts... Veure ►

 

 

Sopa de moniato, kale i fesols blancs eco

Sopa de moniato, kale i fesols blancs eco

1. Escalfar l’oli en una olla gran a foc mitjà. Afegir la ceba i coure-la durant uns 5 minuts, o fins que quedi transparent.

2. Afegir les pastanagues i els moniatos i coure 5 minuts... Veure ►

 

 

Arròs amb col kale i all ecològic

Arròs amb col kale i all ecològic

1. Col·locar la col kale en un bol gran. Abocar l’oli i una mica de sal i pebre. Barrejar bé i reservar.

2. Posar 1 cullerada de mantega en una cassola a foc mitjà i afegir l’all picat... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg