|
![]()
Brou vegetalDesprés de rentar i tallar les pastanagues, els porros, la ceba, les fulles de col, els alls, l'api, el julivert, l'alfàbrega i l'orenga, s'afegeixen a una olla amb aigua mineral i es couen, a foc lent i tapat, com a mínim una hora... Veure ►
Brou vegetalElaboració tradicional:
Sopa de cigrons i bledesRentar i picar la pastanaga, l’api, els grans d’all, l’alfàbrega, el julivert i mitja ceba.
Escudella i carn d’ollaEn una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
Estofat de vedellaPreparació:
Wok de col xinesa i gambesRentar i tallar a juliana les verdures.
Amanida de col xinesaEn primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines... Veure ►
Crema d'api i pastanaga1. Pelar totes les verdures. 2. Fregir els grans d'all en una olla amb una mica d'oli d'oliva, fins que estiguin daurats. 3. Afegir la resta de verdures trossejades, l'aigua, la sal i el pebre... Veure ►
Amanida de cogombre eco1. Tallar totes les verdures ben fines. Afegir una cullerada petita de sal marina i barrejar amb cura. 2. Col·locar totes les verdures en un recipient fondo, posar un plat a sobre i un pes i premsar-les durant 2-3 hores... Veure ►
Crema d'api eco amb xiitake1. Netejar i tallar els porros a rodanxes. 2. Afegir-los en una olla amb un raig d'oli d'oliva i saltar. Afegir el gra d'all picat i saltar. 3... Veure ►
Delícies de poma amb amanida Waldorf1. Trencar les nous a la mida desitjada i torrar-les una mica en una paella. Deixar refredar. 2. En un bol, posar la mateixa quantitat de maionesa i de iogurt, afegir una mica de sal i pebre i barrejar... Veure ►
Hummus de pesto amb crudités eco1. Posem tots els ingredients en una batedora, excepte l’oli d’oliva, i triturem durant 1 minut o fins que quedi una massa homogènia. 2. Afegim l’oli d’oliva verge extra i tornem a triturar 3-4 minuts... Veure ►
Snack d’api amb formatge de cabra eco1. Pelar i tallar ben petita la poma 2. Trencar i picar les nous 3. En un bol gran barrejar el formatge de cabra, les nous i la mitja poma 4. Posar la barreja a les tires d’api prèviament tallades a una mida de 5-6 cm 5... Veure ►
Batut d'api, poma i cogombre eco
|