• Categories
  Les nostres receptes

 

Brou vegetal

Brou vegetal

Després de rentar i tallar les pastanagues, els porros, la ceba, les fulles de col, els alls, l’'api, el julivert, l'alfàbrega i l’'orenga, s'afegeixen a una olla amb aigua mineral i es couen, a foc lent i tapat, com a mínim una hora... Veure ►

 

 

Brou vegetal

Brou vegetal

Elaboració tradicional:
Netajar i trossejar totes les verdures.
Afegir a l'olla amb aigua bullent i coure durant 30 minuts.
Escórrer les verdures i guardar el caldo per bullir després la pasta... Veure ►

 

 

Sopa de cigrons i bledes 

Sopa de cigrons i bledes 

Rentar i picar la pastanaga, l’api, els grans d’all, l’alfàbrega, el julivert i mitja ceba.
Rentar les bledes, escórrer-les bé i tallar-les a tiretes fines... Veure ►

 

 

Escudella i carn d’olla

Escudella i carn d’olla

En una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
Feu-ho bullir 1 hora i afegiu-hi els cigrons.
Al cap d’una altra hora afegiu-hi les verdures menys les patates... Veure ►

 

 

Estofat de vedella

Estofat de vedella

Preparació:
Saltegeu la vedella salpebrada en una cassola amb oli.
Afegiu-hi les verdures tallades a trossos grans, els alls sencers, les herbes i uns grans de pebre.
Doneu-hi unes voltes, tireu-hi el vi i deixeu-lo reduir... Veure ►

 

 

Wok de col xinesa i gambes

Wok de col xinesa i gambes

Rentar i tallar a juliana les verdures.
Posar al wok un raig d'oli, afegir 2 grans d' all i quan començi a daurar-se incorporar les gambes, un pessic de sal i la salsa de chili. Deixar ofegar tot junt un parell de minuts... Veure ►

 

 

Amanida de col xinesa

Amanida de col xinesa

En primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines... Veure ►

 

 

Crema d'api i pastanaga

Crema d'api i pastanaga

1. Pelar totes les verdures.

2. Fregir els grans d'all en una olla amb una mica d'oli d'oliva, fins que estiguin daurats.

3. Afegir la resta de verdures trossejades, l'aigua, la sal i el pebre... Veure ►

 

 

Amanida de cogombre eco

Amanida de cogombre eco

1. Tallar totes les verdures ben fines. Afegir una cullerada petita de sal marina i barrejar amb cura.

2. Col·locar totes les verdures en un recipient fondo, posar un plat a sobre i un pes i premsar-les durant 2-3 hores... Veure ►

 

 

Crema d'api eco amb xiitake

Crema d'api eco amb xiitake

1. Netejar i tallar els porros a rodanxes.

2. Afegir-los en una olla amb un raig d'oli d'oliva i saltar. Afegir el gra d'all picat i saltar.

3... Veure ►

 

 

Delícies de poma amb amanida Waldorf

Delícies de poma amb amanida Waldorf

1. Trencar les nous a la mida desitjada i torrar-les una mica en una paella. Deixar refredar.

2. En un bol, posar la mateixa quantitat de maionesa i de iogurt, afegir una mica de sal i pebre i barrejar... Veure ►

 

 

Hummus de pesto amb crudités eco

Hummus de pesto amb crudités eco

1. Posem tots els ingredients en una batedora, excepte l’oli d’oliva, i  triturem durant 1 minut o fins que quedi una massa homogènia.

2. Afegim l’oli d’oliva verge extra i tornem a triturar 3-4 minuts... Veure ►

 

 

Snack d’api amb formatge de cabra eco

Snack d’api amb formatge de cabra eco

1. Pelar i tallar ben petita la poma

2. Trencar i picar les nous

3. En un bol gran barrejar el formatge de cabra, les nous i la mitja poma

4. Posar la barreja a les tires d’api prèviament tallades a una mida de 5-6 cm

5... Veure ►

 

 

Batut d'api, poma i cogombre eco

Batut d'api, poma i cogombre eco

  1. Pela i renta bé la poma

  2. Renta el cogombre i l'api.

  3. Introdueix tots els ingredients al vas i programa tritura en el robot o turmix... Veure ►

     

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg