|
![]()
Crema de carbassaBuidar la carbassa, retirant tots els filaments i les pipes, i traient la polpa. La tallem a trossets petits i la posem en un cassola amb oli calent.Al mateix moment, li afegim una ceba tallada a làmines i 2 patates pelades i també tallades a trossets... Veure ►
Quiche de carbassaPer la Pasta brisa:
Crema lleugera de carbassa i porroBullir el porro, la carbassa i les patates (tallades en daus petits perquè no s'allargui la cocció de la carbassa).
Xips de carbassa i moniatoPeleu les carbasses i/o moniatos. Talleu-los a rodelles d'entre 1 i 2 mm, amb l'ajuda d'un ganivet afilat que ho vagi, o una mandolina.
Crema de carbassa i carbassonsNetegem, pelem i trossegem la carbassa, els carbassons i la patata. Reservem.
Crema de carbassa i moniato amb ou poxé i pernil1. Netegem, pelem i trossegem la carbassa. Reservem. 2. Pelem, netegem i tallem a quadradets mitjans la ceba petita. 3. Posem una olla a foc mitjà amb un bon raig d’oli i posem a sofregir la ceba... Veure ►
Crema de verdures amb cibulet fresc1. Taller la ceba amb mitges llunes, l'api ben fi i les pastanagues, la carbassa i la xirivia a daus petits. Picar les bledes fresques ben petites. 2. Posar tots els ingredients en una olla amb 1 l d'aigua mineral... Veure ►
Estofat de carbassa i azukis eco1. Pelem i tallem la ceba i la carbassa a trossets petits. 2. En una cassola amb oli, hi posem la ceba amb una mica de sal. Quan estigui transparent hi afegim la carbassa i les fulles de bleda... Veure ►
Crema de carbassa, fonoll i gingebre ecològic1. Escalfa el forn a 190 ºC. Posa paper per a forn en una safata de forn i posa-hi la carbassa tallada a trossos amb un bon raig d’oli d’oliva. Deixa al forn durant 1 h o fins que estigui tendre... Veure ►
Amanida de carbassa rostida, pera i feta eco1. Engegueu el forn a 200 ° C i poseu les rodanxes de carbassa, la pera i la ceba en una safata pel forn amb paper de forn. Coure durant 20-25 minuts. 2... Veure ►
Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassaBullir les remolatxes netes i amb pell fins que siguin toves, refredar i pelar-les.D'altra banda fer un sofregit amb la resta dels ingredients, veureu que de tomàquet no cal massa. Tireu les remolatxes bullides a trossos, vinagre, sucre, pebre, sal i tritureu... Veure ►
|