|
![]()
Pinxo de brandada de bacallà amb figuesPer a la brandada
Amanida de figues, formatge de cabra i cruixent de pernilPer aconseguir que el pernil salat tingui textura cruixent el posem a un plat cobert per les dues bandes de paper de forn i l'introduïm al microones durant un minut. El deixem refredar. Per fer la vinagreta barregem tots els ingredients amb la túrmix... Veure ►
Papillota de fonoll i figuesTalla el fonoll per la meitat (si és molt gran, talla-ho en 4).
Amanida de raïm i figues1. Per preparar la vinagreta posarem en un vol l’oli, el vinagre, un polsim de sal i els pinyons picats. Ho remenem bé fins que s’integrin tots els ingredients i ho reservem... Veure ►
Torrades de formatge de cabra i figues1. Talleu les llesques de pa i torreu-les a la torradora. 2. Talleu el formatge de cabra i poseu-lo a les torrades quan estiguin encara una mica calentes. 3. Poseu les figues tallades fines per sobre el formatge... Veure ►
Pizza de figues amb formatge, ruca i espinacs eco1. Escalfeu el forn a 200 ºC. Folreu la safata de forn amb paper per forn. 2. En una paella amb oli d’oliva coeu la ceba tallada a rodanxes fins que estigui suau i transparent. Uns 10-12 minuts a foc mig-baix... Veure ►
Batut de figues, plàtan i quefir
|