|
![]()
Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.
Durum de pollastre eco1. Prenem les sobres de pollastre rostit i les esmicolem, rebutjant l'os i la pell.
Empanadilles de tomàquet, mozzarella i pestoDeixa descongelar la massa de les crestes en el cas que estiguessin congelades. Obre el paquet i separa acuradament les oblies perquè no es trenquin i disposa-les sobre un drap humitejat o superfície dura... Veure ►
Pizza amb base de bròquil1. Renta bé el bròquil i tritura-ho en cru en un robot o processador de cuina fins a aconseguir una textura que s'assembli a la d'un cous cous... Veure ►
Pastís de formatge i coliflor1. Preescalfa el forn a 180º. Talla la coliflor en floretes i amaneix-la amb pebre i sal. Posa aigua a escalfar en una olla i, quan bulli, cou la coliflor al vapor 5 minuts.
Amanida de canonges i ou poché1. Sobre un llit de canonges o créixens, que són molt depuratius, posa-hi llàmines de pastanaga i xampinyons ruixats amb suc de llimona perquè no s'oxidin. 2... Veure ►
Broquetes gratinades al forn amb verdures, patates i formatge
Pasta amb carxofes eco, tomàquet i encenalls de pernil1· Retira el tronc i les fulles exteriors de les carxofes. Una vegada netes, posa-les a bullir amb el mínim d'aigua possible, un polsim de sal i unes gotes de suc de llimona per a evitar que s'ennegreixin... Veure ►
Cassoleta de formatge amb raïm ecològic
Amanida de pasta amb hummus i tonyinaCoem i refredem la pasta Col·loquem la pasta en un bol gran i hia fegim el tomàquet, el pebrot, el blat de moro i el formatge feta. Amb una cullera baregem bé... Veure ►
|