|
![]()
Sopa de melóS'agafa un meló, es pela i es trosseja.
Macedònia de fruitesPeleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
Sopa freda de meló amb el seu gelatPrimer de tot, poseu aigua a bullir amb sucre i menta durant uns 10 minuts.
Batut de fruita i lletA la batedora triturar el meló i el plàtan fins que quedi com un puré. Després es pot colar si es desitja. Barrejar el batut amb la lecitina i la llet i prendre. Quan el prenem? Prendre a l'esmorzar, dos o tres vegades a la setmana, fins que passin els calors més intensos de l'estiu... Veure ►
Crema de meló amb encenalls de pernilTritureu la polpa del meló amb el cava, una cullerada de mel, el suc de mitja llimona, la sal i el pebre i procureu que quedi una crema ben fina.
Gelatina de fruites i alga agar-agarTalleu la fruita en làmines.
Granissat de melóCopa de crema dolça amb fruites1. Tallar tota la fruita a trossos mitjans, afegir el suc de taronja i un polsim de sal, deixar macerar mitja hora com a mínim... Veure ►
Ajoblanco de meló eco amb llagostins i oli d'alfàbrega
Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafiaTalleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure ►
Tartaleta de natilles i fruita variadaPosar a la base de la tartaleta una mica de natilles.A sobre, disposar les fruites prèviament tallades amb estil. Podem acabar amb una mica de gelatina de poma perquè ens aporti un toc brillant... Veure ►
|