|
![]()
Amanida de Col Kale, cigrons i nous1. Primer rentarem bé les fulles de la col kale i l'anirem trossejant, separant i rebutjant tots els nervis una mica durs de les fulles, amb les mans. 2. Quan ho tinguem, afegirem el suc de llimona i 1 cullerada de la veganesa i li farem un massatge amb les mans per suavitzar la col kale i anar barrejant-ho tot... Veure ►
Raw Brownie1. En una batedora afegir les nous i les triturem fins a tenir trossos petits. 2. Afegir els dàtils tallats per la meitat i triturar juntament amb les nous, fins a obtenir una espècie de pasta... Veure ►
Amanida de brots amb maduixes eco1. Per preparar la vinagreta netejarem les maduixes i escapçarem la part superior per treure les fulles. Les tallarem a daus i les posarem en un pot. 2. Afegirem la resta d’ingredients per la vinagreta i ho batrem amb l’ajuda d’una batedora... Veure ►
Delícies de poma amb amanida Waldorf1. Trencar les nous a la mida desitjada i torrar-les una mica en una paella. Deixar refredar. 2. En un bol, posar la mateixa quantitat de maionesa i de iogurt, afegir una mica de sal i pebre i barrejar... Veure ►
Wellington d'espinacs, bolets i fruita seca eco1. Pelar els alls i picar-los. Rentar bé els bolets i tallar-los petits. Posar oli d’oliva en una paella i coure els bolets amb l’all picat durant 5 minuts. 2. Afegir la mostassa i els espinacs frescos, rentats, a la paella i coure un parell de minuts més... Veure ►
Paté de pastanagues amb gingebre1· Neteja les pastanagues, trosseja-les en peces petites i cuina durant uns minuts. 2· Pica els grans d'all en trossos molt petits, juntament amb les nous i el gingebre... Veure ►
|