|
![]()
Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolçaDesossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesàBullim l'arròs al punt i el reservem.
Pollastre rostit a la cassola amb castanyesSalpebreu i enrossiu el pollastre sencer.
Pollastre ecològic amb prunes i pinyons1. Talleu el pollastre a octaus o més petit, com us agradi. Salpebreu el pollastre, enrossiu-lo a la paella i reserveu-lo... Veure ►
Pollastre rostit a la cassolaSaleu i empebreu els trossos de pollastre i enrossiu-los amb oli i llard a parts iguals.
Canelons de NadalEn una olla amb aigua, sal i un raig d’oli bulliu les plaques de canelons. Refredeu-les, esteneu-les sobre un drap i assequeu-les. Rostiu les carns salpebrades amb la canyella, els alls, la ceba i el tomàquet... Veure ►
Escudella i carn d’ollaEn una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
Amanida de col xinesaEn primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines... Veure ►
Pollastre eco al curry1. Tallar el pit de pollastre a daus i salar. 2. Daurar la carn en una paella amb una mica d'oli. 3. Retirar la carn i afegir la ceba tallada en juliana... Veure ►
Pollastre Korma ecològicConsell: Deixar el pollastre a macerar el dia abans. Si no és possible deixar-lo a macerar durant 4-5 h a la nevera perquè agafi el gust desitjat. 1. Preparar la maceració... Veure ►
Delícies de poma amb amanida Waldorf1. Trencar les nous a la mida desitjada i torrar-les una mica en una paella. Deixar refredar. 2. En un bol, posar la mateixa quantitat de maionesa i de iogurt, afegir una mica de sal i pebre i barrejar... Veure ►
Pollastre amb salsa parmesana cremosa de bledes eco1. Condimentar els pits de pollastre amb sal, pebre i 1/2 culleradeta d’orenga per les dues cares. 2. En una cassola gran, fondre 2 cullerades de mantega o posar una mica d’oli d’oliva i afegir els pits de pollastre... Veure ►
Pasta cremosa d’espinacs i pollastre eco1. Bullir la pasta en una olla gran amb una mica de salt seguint les instruccions del paquet. 2. Tallar el pollastre a trossos petits i condimentar amb sal i pebre. Coure’l en una paella amb una mica de mantega... Veure ►
Arepas de pollastre i alvocat eco1. Posem l'aigua, la sal i la mantega en un bol. Ho barregem tot i de mica en mica anem afegint la farina sense deixar de barrejar. Un cop barrejat pastem bé fins que quedi una massa homogènia i ajustem d'aigua o farina si fa falta... Veure ►
Durum de pollastre eco1. Prenem les sobres de pollastre rostit i les esmicolem, rebutjant l'os i la pell.
|