|
![]()
Amanida tèbia de faves i ravenets eco1. En una olla amb aigua amb sal, bullir les faves durant 15 minuts a foc mitjà. 2. Tallar la ceba tendra a juliana i els ravenets a rodanxes fines 3. En un bol posar una mica d'oli d'oliva, el vinagre, la mostassa i barrejar fins a aconseguir una vinagreta homogènia 4... Veure ►
Amanida de cogombre eco1. Tallar totes les verdures ben fines. Afegir una cullerada petita de sal marina i barrejar amb cura. 2. Col·locar totes les verdures en un recipient fondo, posar un plat a sobre i un pes i premsar-les durant 2-3 hores... Veure ►
Buddha bol de verdures eco1. Escalfar el forn a 200 ºC 2. Tallar les verdures (bròcoli, coliflor, ravenets) i col·locar-los en una safata per forn amb paper de forn juntament amb els cigrons. Poseu-hi un raig d’oli per sobre i sal (opcional)... Veure ►
Amanida de cigrons eco al pesto1. Rentar els cigrons i escorre’ls bé. Posar en un bol gran d’amanida. 2. Tallar el pebrot a daus, el cogombre i els ravenets a rodanxes fines, la mozzarella, els tomàquets xerri per la meitat i la ceba tendra a juliana ben fina... Veure ►
Amanida de flors comestibles eco1. En un bol posem la ruca i l’espinac baby. 2. Tallem la poma per la meitat, traiem el cor i la tallem a làmines primes. Tallem també els ravenets amb rodanxes, la ceba tendra a juliana i la pastanaga a tires fines amb l’ajuda d’un pelador... Veure ►
|